.
Bu bizim calldığımız Detroit'teki SAE haftası. World üzerinde tamamından mühendisler burada alan automotive onların günün yanan çıkışlarındaki fikirlerini paylaşınca. Ve hiçi yakıt doldurulmuş ekonomi iteliyor ve CO2 indiriyor gündemi biçimlendirdiğini soran.
Ben can' benim herşey öğrendiğimi söylemek için iddiada bulun mühendisler show Automotive toplumunda tartışılan varlık. Bu şey günlere gitir yüzlerce teknik sunumu var tüm çeşitlerşirket sergiler ve olur 30,000 mühendis gibi birşey tarafından katılın neredeyse Her kıta. Ben bazı ilginç tidbits kaldırmakta başardım.
John McElroy olur Televizyon programı ev sahibi Autoline Detroit. Her hafta o Autoblog okuyucularına onun biricik bir otomobil endüstrisi içeriden birisiyle anlayışlarını getirir. Bu week' başmakalesini okumayı sürdürmek için atlamayı izle.Birinci, orada hidrojenin ve hücre arabaları önceliğin aşağısına slip yakıtın birçok automakers için list olması benzer. Kısa koşul için en azında. Sorun keskin mühendisler bir kıtlığı. Gerçek, I' araba şirketleri plan tüm melezlerde workmak yeterince mühendisin olmadık söylen sonraki on-yılda. Kesmek var yöntemin onların hidrojeninde gerilemesi için salıverdik programlar engineering yeteneği yükselter.
Avrupalılar miffed kibar Birleşik Devletler mazot teknolojisi isteyerek daha fazla peşine düşmeyerek olur. They' mazot teknolojisi in şiddetle yatırım yapmıştı ve bizim Japonlara güvenmek yerine onlara ortaklarla güvenmemizi görmeyi sevecek. Avrupalılar onların yapamadığını iddia etir daha iyi bir melezlerden mazotlu CO2 indirerek işi can ve daha düşük bir bedelde.
Sonraki Avrupa'daki mazotlar kuşağının sıradan bir yer değiştirmesi var tek 1.5 Litreler, bir yaklaşık 2 tane ortalamasına karşı - litreler bugün. They' stratejiler suçlayan saldırgan turbo thanks to güç plenty var. Onların birçoğu onların ne kolay durma başlangıcı teknolojisi kullanan micro melezleri çağırdığı. Aslında, Avrupalılar either bir on-yıl they' içinde o milyon fazla micro melezi var claim B.D veya Japonya.
O mazot satışları acıtamayan birlerce korkuluk B.D olma olur. That' bir nedeni mazot şimdilik fiyatlandırıl çokçok daha yüksek benzin. Ama o turn o dışarı yağ ısıtmaçok yakın mazot ve it yaşayan rafineriler için çok daha fazla mazot üretmek için kolay olacak onlar didn' Isıtıyor yağı yapmak var. Gerçek, oran olur one-third mazotu yağ ısıtan two-thirds, B.D mazot yakıtı production-provided kolayca ikiye katlayama biz Evlerin ve ısıtıyor kullanan işlerin doğal gaza değişmek için yağladığı teneke getirisi.
Ve doğal gaz of konuşuyor o doesn' o arabalara yakıt doldurarak gelince biryere gidiyor olacağa benze. O yanırsa bile uç noktalarda temizlen ve seve seve verimli automakers onu onların geleceğinin içine şiddetleçarpanlara ayıran hiçi planlar. World bazı yerler yoksa bile emretti taksiler ve busses için, o asla cömert vergi güdülerine rağmen toplumla yakalamadı Onu kullanmak.
Mazotlar ve melezler alacağa dahi benzerse bile tüm dikkatlar, don' benzini say içsel yanma motoru ( don) henüz. Orada o verimli atamayacak olması. Ve şu teknolojiler daha fazlasına mal olmayacakken, they' diğerinden daha ucuz hala olacak iki büyük seçenek. Kural endüstrinin içinde tartışılan baş parmak varlığı onun buluşmak için bir mazot almak için 4,000 yaklaşık dolar götüren olması B.D yayma standartlar, ve o take Bir araba güçlü bir meleze değiştirmek 6,000 yaklaşık dolar. Ama beni anlatılan bir mühendisle, " benim 1,000 dolar eklememe izin ver benim benzinime buz ve I' benim desteğe yapamadığımı sana göstermeyecek Ekonomiye yakıt doldur."
SAE gösterisinden vibe onun baktığı teknolojik meydan okuyucular tarafından otomobil endüstrisinin sonraki on-yılda coşturulduğunu açıklar. Satışlar ve marketing insanları yığılan bir pazar hakkında kaygılı olabilir. Yöneticiler ve finans değnekleri tamamına faturalar ödemek için they' nasıl yetenekli olacak hakkında kaygılı olur. , bu en iyi tasarlıyor ve gelişiyor karıştırılmak son yarım yüzyılındaki zaman belki de mühendisler endişeli olur as far as yeni. Arabalar.
the contents of this automatic machine translation we do not guarantee the accuracy, please visit the English original content.Welcome to AutoMK.com!